این روزها با گسترش شغل ها و افزایش رقابت در بازارهای کار، ایجاد مشاغل جدیدی ضرورت پیدا کرده است. یکی از این شغل ها که زمان زیادی از ایجاد آن نمی گذرد، مشاوره تبلیغاتی است. اما مشاور تبلیغاتی کیست؟ و چه کارهایی انجام می دهد؟ اگر شما هم در مورد این شغل و روش کاری آن دچار ابهام شده اید، با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.
مشاور تبلیغاتی کیست؟
تیم مشاوران تبلیغاتی، زمانی که در یک شرکت استخدام می شوند، مسئولیت های مختلفی را بر عهده می گیرند. اغلب اوقات، آن ها ایده های جدیدی را برای کمپین های تبلیغاتی مطرح کرده و به اجرای آن ها کمک می کنند.
این افراد همچنین در برخی موارد، برای کسب مشتریان جدید، با مدیر تبلیغات همکاری نزدیکی دارند. از آنجایی که مشاوران تبلیغاتی سال ها تجربه را در کوله بار خود دارند و با چندین شرکت و کسب و کار مختلف کار کردند، با دانش خود در مورد چگونگی دستیابی به مشتریان جدید، به مدیران نیز کمک می کنند.
مشاوران تبلیغاتی، باید ارتباطات قوی داشته باشند که به سال ها تجربه نیاز دارد. آن ها همچنین مارکترهای قوی هستند و دائما با مخاطبان و کسب و کارهای قبلی در تماس هستند تا از کمک های آن ها در راستای پروژه ها کمک بگیرند.
یک مشاور تبلیغاتی چه کارهایی انجام می دهد؟
مشاور تبلیغاتی کیست؟ و چه کارهایی انجام می دهد؟ کسب و کارها، مشاوران تبلیغاتی را استخدام می کنند که با دانش خود، روش های تبلیغاتی موفقی را با هزینه به صرفه، برای یک کسب و کار تعیین کند. این تبلیغات به صورت کاملا هدفمند صورت می گیرند و برای موفقیت و رسیدن به اهداف تجاری شرکت هستند.
یک مشاور تبلیغاتی، چندین وظیفه مهم دیگر نیز بر عهده دارد. این وظایف در پایین آورده شده اند.
تعیین استراتژی تبلیغاتی
مشاوران تبلیغاتی موفق، مثل مشاوران شرکت هومان پارس، افرادی با تخصص بازاریابی یا برندینگ هستند. این افراد ذهنیت بسیار خلاقی دارند و مهارت های بین فردی آن ها، خارق العاده می باشد. اساسا، مشاوران تبلیغاتی به کسب و کارها کمک می کنند تا یک استراتژی تبلیغاتی عالی، برای تبلیغ کالا یا خدمات خود آماده کنند.
مشاوران تبلیغاتی هم به صورت مستقل و هم به صورت عضوی از آژانس های تبلیغاتی فعالیت می کنند. درست است که این افراد به مشاغل و کسب و کارهای بسیار متفاوتی کمک می کنند، اما وظایف اصلی شغلی آن ها معمولا یکسان است.
مشاوران تبلیغاتی، برای بالاتر بردن احتمال موفقیت استراتژی های خود، با افراد مختلفی ملاقات می کنند، تحقیقات بازار انجام می دهند، رسانه تبلیغاتی مناسب را پیدا کرده و نمونه تبلیغاتی را به مشتری ارائه می دهند.
ملاقات با مشتریان
اولین قدم یک مشاور تبلیغاتی، ملاقات با مشتریان است. او در ارزیابی و مشاوره اولیه، اطلاعاتی مانند لیست محصولات یا خدمات مشتری، اهداف تبلیغاتی، بودجه و مخاطبان هدف را برسی می کند.
برای یک مشاور تبلیغاتی بسیار مهم است که درک روشنی از این جزئیات داشته باشد تا بتواند استراتژی بازاریابی دقیق و موفقیت آمیزی را بچیند. همچنین ملاقات و آشنایی با افراد شرکت، مدیران و تیم سرمایه گذاران نیز بسیار اهمیت دارد.
تحقیقات بازار
زمانی که مشاور تبلیغاتی با مشتریان، افراد شرکت و مدیران صحبت می کند، به اطلاعات مهمی دست پیدا می کند. سپس در قدم بعدی تحقیقات بازار را در مورد جایگاه و هدف مشتری انجام می دهد.
به عنوان مثال اگر مشتری یک تجارت زعفران داشته باشد، مشاور در مورد بهترین روش های تبلیغ زعفران و چگونگی دسترسی به مصرف کنندگان بالقوه، تحقیقات گسترده و دقیقی را انجام می دهد.
هر دوی این عوامل در نهایت به شکل گیری استراتژی بازاریابی و تبلیغات کمک می کنند. مشاوری می تواند بهتر عمل کند، که ارزیابی های دقیقی در این مباحث داشته باشد و بتواند بهترین روش را برگزیند.
انتخاب رسانه
عقیده اکثریت بر این است که انتخاب رسانه، مهم ترین بخش مشاغل مشاوران تبلیغاتی است. رسانه های بسیار زیادی وجود دارند که هر کدام می توانند برای یک کسب و کار مناسب باشند؛ برای مثال شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام، تلگرام، فیسبوک، توییتر و …، رسانه های جمعی مثل تلوزیون، سینماهای خانگی و … و یا بنرها و تبلیغات خیابانی.
انتخاب رسانه موثر برای تبلیغات، اغلب مستلزم طوفان فکری و آزمایشات قبل از تصمیم گیری در مورد کمپین تبلیغاتی می باشد.
همانطور که گفته شد، این بخش از اهمیت زیادی برخورد دار است. به حدی که حتی اگر تبلیغات به حرفه ای ترین شکل ممکن باشد، اما در بستر مناسبی صورت نگیرد، آن کمپین شکست می خورد.
تهیه نمونه و ارائه آن به مشتری
در مرحله بعدی، مشاور تبلیغاتی پس از این که ایده ها و استراتژی های تبلیغاتی مناسبی ابداع کرد، نمونه هایی را برای مشتریان ارسال می کند.
برای مثال، اگر یک آگهی قرار است روی یک مجله چاپ شود، یک پیش نویس تقریبی به دست مشتری می رسد. یا اگر تصمیم بر این است که یک تیزر تبلیغاتی در تلوزیون به نمایش در بیاید، مشتری کاملا در جریان تمام مراحل ساخت آن قرار خواهد گرفت.
پس از رساندن نمونه به دست مشتری، مشاور به طور کامل توضیحات اضافی را به آن ها ارائه می دهد. این توضیحات معمولا شامل تحقیقات بازار و استراتژی پشت این تبلیغ است تا مشتری به طور کامل آنچه او در ذهن را دارد بتواند تصور کند.
ویژگی های شخصیتی مشاور تبلیغاتی چیست؟
حال که فهمیدیم مشاور تبلیغاتی کیست؟ ، خوب است به ویژگی های شخصیتی آن ها هم بپردازیم. برای پیدا کردن یک مشاور تبلیغاتی خوب، می توانید به دنبال موارد زیر در او باشید:
- ذهنیت خلاق
- روحیه پرانرژی
- انگیزه بالا
- اعتماد به نفس بالا
- با تجربه
- انعطاف پذیر
- نگرش رقابتی
- دقیق و جزئی نگر
- مسئولیت پذیر
- آگاه و با دانش
- روابط قوی و مستحکم
کلام آخر
در این متن با وظایف مشاوران تبلیغاتی آشنا شدیم و در مورد ویژگی های تبلیغاتی آن ها اطلاعات کسب کردیم. اگر شما هم در نیاز به موفق تر ظاهر شدن کمپین های تبلیغاتی تان دارید و می خواهید که از رقبایتان رد شوید، زمان آن است که به طور جدی به استخدام یک مشاور تبلیغاتی فکر کنید.
مشاوران تبلیغاتی آژانس هومان پارس، برای کمک به شما در زمینه ارائه ایده های ناب تبلیغاتی و اجرای کمپین ها، حاضر هستند. برای تماس با ما کافیست از روش های زیر استفاده کنید:
- آدرس: مشهد، دانشجو ۱۱، پلاک ۹۱، زنگ دوم
- شماره تماس: ۰۵۱-۳۸۹۱۵۷۱۶
- ایمیل: info@hoomaanpars.com
آخرین دیدگاهها